Velkommen til barnepassen på SiS sportssenter!

Vi aktiviserer barna mens mor og far er på trening, og de får leke i trygge og spennende omgivelser. 

Barnepassen på SiS sportssenter har alt mini måtte ønske seg. Vi har et stort og fargerikt lekerom som passer for både små og litt større barn. For de minste finnes vippestol og lekegrind – og massevis av ulike barneleker. For de litt større, har vi DVD-spiller, leker og tegnesaker. Våre omsorgsfulle og flinke barnevakter aktiviserer barna og har blikk for alle, så her trenger ikke mor og far å bekymre seg for poden mens de selv er på trening.

Egentrening i sal 3:
Hver onsdag (fra kl. 08.00-10.15 og 11.30-13.00) er det åpent for egentrening med barn i sal 3 (oppe ved resepsjonen). Her kan mor/far ta med barnet på trening og benytte seg av slynger, kettlebells, løse vekter, benker og annet utstyr som finnes i salen. Ingen barnevakter til stede.

SiSMiniAktiv: Hver søndag bruker vi idrettshallen vår til aktiv barnepass – med hinderløype, ballspill og annen aktivitet. Her får barna selv være aktive mens foreldrene er på trening. Dette er et meget populært tilbud for barn over 2 år. Visste du at vi til og med har egen buldrevegg for barn? I tillegg arrangerer vi jevnlig barneklatring, familieyoga og vår egen familieaktivitetsdag.