Vi mener at vårt slagord bygger på et viktig og sunt budskap. Med dette mener vi at du legger et godt treningsgrunnlag på SiS sportssenter, som gir deg bedre opplevelser i andre hverdagssituasjoner, enten det handler om å bære handleposer fra butikken,  eller gå en fjelltur. I den anledning har vi laget en konkurranse for medlemmer på SiS sportssenter.

«SiS sportssenter: Godt grunnlag – bedre opplevelser» er en trimpoeng-konkurranse som foregår i perioden 1. november til og med 23. desember. Med denne konkurransen ønsker vi å stimulerer til fysisk aktivitet, både inne og utenfor SiS sportssenter.

Slik deltar du i konkurransen

Følg instruksene nedenfor for å delta i konkurransen. Trimpoeng-appen er GRATIS å laste ned, og kompatibel med ios og android. I registreringen er fødselsår og kjønn valgfritt, og man kan gå videre uten å registrere dette.

Slik sanker du poeng

Gruppetimer på SiS sportssenter: Samtlige gruppetimer på SiS sportssenter er med i konkurransen.  Alle gruppetimene gir automatisk 10 poeng når du henter ut timelappen i maskinene på senteret. Sjekk timeplanen, og meld deg på gruppetimer her.

Utendørsaktiviteter: Appen viser en oversikt over de ulike turene hvor du kan samle poeng. Poengene får du ved å «sjekke inn» i appen når du er på det oppgitte stedet. Dette går på GPS på smarttelefonen. Man kan innhente poeng for samme tur flere ganger, med 8 timers mellomrom. Det gis forskjellig poengsum for ulike turer, avhengig av vanskelighetsgrad og lengde på turen.

Konkurranseregler

*Du må være medlem eller ansatt på SiS sportssenter*
*Du må melde deg på gruppetimene, og bekrefte deltagelsen som vanlig via registreringsmaskinene på SiS sportssenter*
*Alle gruppetimer gir 10 poeng, poengene registreres automatisk i appen når du henter timelappen*
*Fjellturer og lignende gir forskjellig poengsum for ulike turer, avhengig av lengde og hvor krevende turen er*
*Poeng for fjellturene krever at du sjekker inn via Trimpoeng-appen, og at du derfor har telefonen med deg på tur*
*Du kan gå samme tur flere ganger, men med 8 timers mellomrom etter innsjekk*
*All aktivitet skjer på eget ansvar. Husk å sjekke vær og vind før du legger ut på tur, og beregn god tid*
*Vi oppfordrer til å lese gjennom fjellvettreglene før du skal gå lengre turer*

Konkurransen varer fra og med 1. november til og med 23. desember. Det gis premie til den som har flest poeng, og i tillegg trekkes tilfeldige deltagere som også får flotte premier. Vinneren kåres, og tilfeldige deltagere trekkes på selveste julaften.

Les mer om konkurransen, og se turmål og poengtoppen her

GOD TRENING – GOD TUR

GODT GRUNNLAG – BEDRE OPPLEVELSER