Therese la opp håndballkarrieren i forsøk på å bli en av Norges beste maratonløpere. Hun er godt på vei og har vunnet flere løp den siste tiden. Søndag 07. mai løp hun lengst av samtlige jenter i Wings For Life, inkludert skiløper Heidi Weng. Therese trener ofte på SiS sportssenter, der hun legger det gode grunnlaget for løpingen.

Hvem er Therese?
Therese Nordbø (28) har spilt i eliteserien og 1. divisjon i håndball i over 11 år. Sommeren 2016 la hun imidlertid håndballskoa på hylla, og var klar for nye utfordringer. Sammen med treneren, Birger Wersland, skal hun teste kroppen til det fulle, og se hvor god hun kan bli på å løpe maraton. Ambisjonen er høy, og målet er å løpe maraton under OL i Tokyo i 2020.

Bygger grunnlaget på SiS sportssenter
Therese har opprettet en blogg der hun deler oppturer og nedturer, samt erfaringer som hun tar med seg gjennom treninger og konkurranser. Hun er medlem på SiS sportssenter, og blogger ofte om treningsprogrammer, og ulike gruppetimer hun deltar på. Via bloggen håper hun å kunne spre litt idrettsglede og motivasjon. Kanskje du får noen tips og triks til neste treningsøkt, eller forslag til gruppetimer du kan delta på?

Vant Wings For Life
Søndag 07. mai deltok Therese på Wings For Life i Stavanger. Det som etter planen skulle være en god halvmaratons treningstur i greit tempo ble til en over dobbel så lang distanse på hele 46,88 km. Hun vant dameklassen, og løp blant annet forbi skiløper Heidi Weng. Det er sprekt!

GRATULERER MED SEIER, THERESE