Les Mills BODYPUMP™ er enkel og effektiv styrketrening til musikk – som utfordrer deg og gjør deg sterkere. I løpet av én time trener du alle kroppens større muskelgrupper ved hjelp av egenvekt, frivekter og vektstang.

Former. Strammer opp. Styrker.  

I løpet av 60 minutter utfordres alle de store muskelgruppene i kroppen å bli sterkere og mer utholdende. Dette ved klassiske styrketreningsøvelser som knebøy, markløft, press, løft og curls.

Nøkkelen bak BODYPUMP™ er «the rep effect» – altså mange repetisjoner med lavere vekt.  Dette vil hjelpe deg med å oppnå en sterk kropp med lange slanke muskler.

Programmet består av 10 sanger, som hver og én har fokus på én hovedmuskelgruppe. Programmene skiftes ut hver 3. måned – med ny musikk og koreografi. Musikken skal motivere deg, og presse deg gjennom timen med maks effekt.

Hva kan du forvente deg?

BODYPUMP™ er designet for å omforme kroppen din ved å utvikle styrke og utholdenhet i store muskelgrupper.

I løpet av en time, utfører man 70-100 repetisjoner per muskelgruppe. Dette utgjør rundt 800 repetisjoner i løpet av en gjennomsnittlig Body Pump-time.

Instruktøren veileder klassen som helhet, og gir vekt-anbefalinger og teknikktips før- og i løpet av hver sang. Er du ny, eller har hatt en lengre pause, er det lurt å fokusere på teknikken de første timene, og legge på mer vekt etter hvert.

Velkommen til en morsom og energisk time – som vil gi deg raske resultater!

Kommende timer

I dag, 11:30 - 12:3039Body Pump™ Dmitry (English)Bestill time
Mandag, 18:50 - 19:5049Body Pump™ Dmitry (English)Bestill time
Onsdag, 18:00 - 19:0043Body Pump™ Dmitry (English)Bestill time
Lørdag, 11:15 - 11:4550Body Pump™30KjellBestill time
Søndag, 11:30 - 12:3050Body Pump™ Dmitry (English)Bestill time