Hva er en treningsveileder?
En treningsveileder er faglig utdannet innen trening. En treningsveileder gir en innføring i styrke- og kondisjonstrening gjennom veiledning og oppfølging på treningssenteret. Målet er å hjelpe hver enkelt til å trene på en effektiv, trygg og motiverende måte.

Hva kan du forvente?
Når du bestiller time til treningsveiledning kan du forvente deg en generell innføring i bruk av de ulike treningsapparatene, samt et individuelt tilpasset treningsprogram. Våre dyktige treningsveiledere tilpasser treningsprogrammet til dine forutsetninger, ønsker og mål.

Hvorfor velge treningsveiledning?
Treningsveiledning passer like godt for den som har trent en stund som for den som ønsker å komme i gang igjen etter en pause, eller den som aldri tidligere har trent regelmessig. Treningsveiledning er enkelt å booke og du får en god innføring i de ulike treningsapparatene. En treningsveiledningstime er et billigere alternativ til deg som ikke ønsker like tett oppfølging og dyp faglig veiledning som du får med en personlig trener. Treningsveiledning er et ypperlig alternativ til deg som kun ønsker en generell innføring i hvordan våre apparater virker,  og som ønsker et tilpasset treningsprogram for å komme i gang.

Makspuls-test
Det er mulig å gjennomføre en makspulstest i løpet av en veiledningsøkt. Konkretiser dette når du bestiller tid i resepsjonen.

Dersom du ønsker en tettere og mer individuelt tilpasset oppfølgning, anbefaler vi at du benytter personlig trener.

Pris:
En instruksjonstime (45 min) koster kr 150,- og betales på forhånd i resepsjonen.

Bestilling av treningsveiledning

For bestilling av treningsveiledning, ta kontakt med resepsjonen.