Zumba er et av verdens største internasjonale konsepter innen fitness-dans. Omlag 15 millioner mennesker danser zumba ukentlig. 


Hva er Zumba?
Zumba er fitnessdans med latinamerikanske og internasjonale danserytmer. Konseptet vi bruker på SiS sportssenter er Zumba Fitness, hvor fokusområdet hovedsaklig er det kardiovaskulære systemet. Timen bygges opp med sanger, rytmer og bevegelser med ulik intensitet og tempo.

Hvem passer Zumba for?
Zumba kan tilrettelegges for alle uavhengig av fysisk- og danseteknisk nivå. Det er ikke viktig hva du kan eller å sammenligne seg med andre, men å ha det gøy mens man trener til fengende rytmer.

Hva kan du forvente deg?
Ved å delta på en Zumba- time på SiS sportssenter, får du en fullkropps treningsøkt som gir deg forbedret kondisjon, økt muskelstyrke, mer energi og bedre koordinasjon. Det er både gøy og effektivt!

Hvordan legges timen opp?
Timen består av en oppvarming, hoveddel og nedkjøling. I Zumba følges koreografien etter hvordan musikken spiller. Noen sanger er salsa, noen er kumbia, reggaeton, merengue eller andre rytmer fra ulike steder i verden. Hver sang har sin egne koreografi. Det vil si at man i løpet av en låt danser de samme bevegelsene hver gang det er refreng, vers eller instrumentalt. På denne måten danser vi oss gjennom – og opplever –  ulike dansestiler og koreografier i hver Zumba – time.

Slipp hoftene løs – og bli med på en reise gjennom ulike latinamerikanske dansearter og dans fra popverdenen!

 

Kommende timer:

Finner ingen timer for øyeblikket, vennligst prøv igjen senere.