25.10.2017

I oktober farges hele landet rosa med alt fra rosa bygninger, mannekengoppvisninger, Rosa sløyfe-løp osv. I denne sammenheng arrangerer SiS sportssenter Bootcamp mot brystkreft.

Hva er Bootcamp mot brystkreft?
Bootcamp mot brystkreft er en enkelt gruppetime utenom den ordinære timeplanen der formålet er å samle inn penger, og hvor summen utelukkende går til Brystkreftforeningen i Stavanger. Bootcamp mot brystkreft arrangeres i form av en gigantisk sirkeltrening der du får trent hele kroppen med god samvittighet.

Tid og sted
I idrettshallen på SiS sportssenter onsdag 25. oktober, kl. 17.45-18.45

Donasjon
Alle som deltar på Bootcamp mot brystkreft betaler et valgfritt beløp for deltagelsen. Husk at alt hjelper! Betalingen skjer på en trygg og sikker måte, via SR-bank sin Spleis-løsning. Innsamlingen har åpnet, og du kan Vippse eller overføre penger nå. Husk at du kan støtte innsamlingen selv om du ikke kan delta på Bootcampen. Trykk her for å støtte innsamlingen.

Du kan kan selvsagt være med å «spleise» selv om du ikke kan delta på bootcampen.

Både for medlemmer, og ikke-medlemmer
Alle over 16 år kan delta. Medlemmer på SiS sportssenter kan ta med seg venner på arrangementet. Er du ikke medlem, trenger du ikke å betale drop-in i resepsjonen, vi oppfordrer heller til å donere summen til Brystkreftforeningen (70kr for student, og 175,- for ikke-student). Medlemmer melder seg på som en vanlig gruppetime via appen eller hjemmesiden. Påmelding åpner lørdag  21. oktober. Er du ikke medlem henvender du deg i resepsjonen ved ankomst, og får timelapp der.