27.02.2017

Digger du å danse, og har lyst til å bli bedre i hip hop og street dance?  I vår kjører vi igang dansekurs for viderekomne på SiS sportssenter  – med danser Nathalie Lågrinn som instruktør.

I løpet av dansekurset bygges det opp en koreografi som er tilpasset deg som har danset litt tidligere. Koreografien er litt mer avansert og tempoet noe høyere sammenlignet med tidligere dansekurs på SiS sportssenter. Dersom du har deltatt på tidligere dansekurs med Nathalie, er dette kurset perfekt for deg da du får videreutviklet det du lærte den gang. Kurset har en varighet på 6 uker, og en klasse vil inneholde oppvarming, styrke, uttøying og koreografi. Både koordinasjon, styrke og bevegelighet utfordres. 

Dansekurset varer i 6 uker med oppstart: 

  • Mandag 27. februar, kl. 17.10 – 18.40 

Siste kursdag blir mandag 03. april 2017.

Pris: 450,- for medlemmer – 900,- ikke-medlemmer.

Meld deg på dansekurset her.

Om instruktøren: Nathalie Katarina Katralen Lågrinn (23)

Nathalie kommer fra Oslo, men flyttet til Stavanger i 2014 for å studere juss ved Universitetet i Stavanger. Hun begynte å danse ved Circle Hiphop Dansestudio i Oslo i 2009, og har og trent ved The Vibe Dansestudio og Quickstyle Dansestudio. Hun har danset og opptrådt med blant annet The Vibers, en undergruppe av The Vibe Team og bak tidligere vinnere av Norske Talenter; Daniel Elmhari og Sirius. Hun har også danset med Aces Crew i Oslo og i forestillingen «The Journey» med KidZ Dance Crew på Sola kulturhus. Ved siden av å instruere i dans på SiS sportssenter, underviser hun i  hiphop/street på Steps dansestudio.