22.02.2020

Nathalie K. er en norsk commercial hip hop danser med 11 års erfaring fra bransjen. De siste 5 årene har hun undervist rundt omkring i Norges land og bygd opp elevmasse. Hun oppholder seg for tiden i Bergen hvor hun blant annet underviser på Hildemors Dansesenter Bergen Vest Danseklubb og Trene Sammen kjeden.

Hun har erfaring som danser både i tv og konsertbransjen og åpnet nylig Gullruten 2019 med den norske komikeren Sigrid Bonde Tusvik.

Videre har hun også erfaring med artistbransjen hvor hun bruker mye tid i Los Angeles, CA. Her trener hun, opptrer på scene og jobber på musikkvideosett for amerikanske artister. Det er fra LA hun har hentet konseptet med Groove klasser som er en hel time med bare dans, men uten koreografi. Denne time har blitt en kjempe hit i Bergen by og er elsket av mange. Den andre klassen blir kjørt som en vanlig Commercial hip hop klasse hvor man lærer koreografi.

Påmelding til workshops
Workshopene er gratis for medlemmer, og påmeldingen skjer via appen fem dager før eventet.

Ikke medlem på SiS sportssenter? 
Vi har forbeholdt 10 plasser til ikke-medlemmer. Det koster 100,- per workshop om du ikke er medlem på SiS sportssenter.

Påmelding ikke-medlem til Grooves Workshop, kl. 14.15-15.15 her 

Påmelding ikke-medlem til HipHop Workshop, kl. 15.30-16.30 her