07.02.2018

Lyst til å komme i form etter fødselen, men er usikker på hva og hvordan du skal trene?

Da er dette noe for deg! I vår setter vi igjen opp et 6-ukers skreddersydd treningskurs rettet mot mor og barn. Her vil du få treningstips og god veiledning av erfarne og dyktige kiropraktorer.

Oppstart: Onsdag 7. februar 2018

Kl. 12.30-13.30 i sal 3 på SiS sportssenter

Varighet: 6 uker (ikke kurs i vinterferien, uke 7)

Pris: Medlem: 600,- / Ikke-medlem: 1600,- (inkluderer medlemsskap på SiS sportssenter i kursperioden)

Bindende påmelding! Send epost til post@klinikkaktivhelse.no.
Merk eposten «mor og barn-kurs»

Aldersgrense barn: Opptil 1 år.

Tilpasset trening:
Treningen foregår i små grupper. Maks antall: 15 mødre/barn.  Enkelte øvelser gjør mor alene, mens vi andre ganger bruker vi barnet som vekt. Barnets alder og vekt har ikke betydning, da vi tilrettelegger for hver enkelt deltaker. I noen tilfeller sover gjerne barnet, eller ønsker å være med på alle øvelser. Vi tilpasser uansett alle øvelser til situasjonen.  Dette er en kjekk og morsom måte å komme i form på etter fødselen!

Det er ingen hard kondisjonstrening i denne timen. Hovedfokus vil være på styrkeøvelser for mage og rygg, bekkenbunnsmuskulatur, rumpe og lår. Målet er å øke stabilitet i rygg –  og bekkenområdet slik at du etterhvert blir godt rustet til å fortsette med annen type trening.

Kursholderne:
Kurset holdes av kiropraktor Marit og Mariann  fra Klinikk Aktiv Helse. De har begge master i kiropraktikk fra Anglo European college of chiropractic, og etterutdanning og kurs i oppfølgning og behandling av gravide.  De har også deltatt som behandlere i doktorgrads-prosjekter med gravide i målgruppen. Dersom du kun har spørsmål ang. kurset, kan du sende en epost til: post@klinikkaktivhelse.no

Søk råd i forkant av kurset!
Om du fortsatt har problemer med bekkenplager eller ryggsmerter etter svangerskap eller fødsel, trenger ikke det å være et hinder. Kiropraktoren kan kartlegge dette i forkant av kurset, dersom det er aktuelt. Ønsker du at vi skal vite noe om plager på forhånd, kan du bestille en time for undersøkelse på Klinikk Aktiv Helse eller 51211309.

Kursavgift:
Kurset er åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer ved SiS sportssenter. Kursavgiften betales med kort eller kontant under første kursdag. Dersom du ikke er medlem på SiS sportssenter, betales 600,- til Klinikk Aktiv Helse, og 1000,- til SiS sportssenter. Du blir da registrert som medlem på SiS sportssenter i kursperioden, og kan fritt benytte deg av hele tilbudet vårt.

Møt opp i god tid:
For at kurset skal bli mest mulig effektivt, er det viktig at alle møter opp i god tid, særlig første kursdag. Alt det praktiske med registrering og betaling må være unnagjort til kursstart kl. 12.30.

Benytt deg av denne unike mulighet til å komme i form på etter fødsel. I tillegg til treningen, får du grundig veiledning av kiropraktorer med etterutdanning innen svangerskap og graviditet.
Velkommen til sosial trening med barnet ditt på SiS sportssenter!

Les mer her: SiS sportssenter samarbeider med Klinikk Aktiv Helse