Alle medlemskap på SiS sportssenter inkluderer studiotrening, gruppetrening, performance-trening, barnepass, klatring og buldring, yoga, spinning, bodypump og mye mer. Det er ingen skjulte kostnader i form av innmeldingsavgift, utmeldingsavgift eller andre administrasjonsgebyrer.

Nedenfor finner du en mer detaljert oversikt over hva som er inkludert i medlemskapet.
Ønsker du å melde deg inn kan du gjøre det her.

Styrkesal:
Samtlige medlemskap inkluderer tilgang til styrkerommet i hele senterets åpningstider. SiS sportssenter har Rogalands største og mest komplette styrkesal. Her kan du drive med styrke- og utholdenhetstrening på våre over 120 treningsapparater. Se flere bilder og les mer om styrkesalen her.

Sports Performance-avdeling:
I tillegg til styrkesalen, inngår også tilgang til Sports Performance-avdeling i medlemskapet. Her finner du treningsutfordringer i form av såkalte «monkey bars», «wall-balls», «bumper plates»,«skiErgs» –  og et stort utvalg av  romaskiner og racks. I tillegg har performance-avdelingen er 60 meter lang løpebane, ergometersykler og tredemøller. Vi har også egne Performance gruppetimer som du kan delta på. Les mer om Sports Performance og Performance-timene her.

Gruppetimer:
SiS sportssenter tilbyr nærmere 90 gruppetimer i uka, og alle er inkludert i medlemskapet. Utvalget er stort, og på planen finner du opptil 90 gruppetimer i uka innenfor blant annet:

les mills

Klatring og buldring:
Er du medlem på SiS sportssenter får du unik tilgang til en av Rogalands beste og største klatre- og buldre-avdeling. Tilgang til klatring og buldring inngår i medlemskapsprisen, men som alle andre steder må du ha sikringskort for å bruke klatreveggen. Dette er ikke et krav i buldreveggen. SiS sportssenter arrangerer jevnlig klatrekurs dersom du ikke har sikringskortet fra før. Les mer om klatring og buldring.

Barnepass:
SiS sportssenter gjør det enkelt for deg som har barn, og ønsker å trene. Vi aktiviserer barna i et stort og fargerikt lekerom, mens du trener. Hver søndag er det aktiv barnepass i idrettshallen med hinderløyper og andre aktiviteter. Ca. en gang per måned arrangeres familieaktiviteter i form av barneklatring og familieyoga. Alt inkludert i medlemskapet. Se åpningstider og arrangementkalenderen til SiSmini her.