På SiS sportssenter er vi opptatt av å følge treningstrender, ikke bare når det gjelder utstyr, men også teknologi. Vi har nylig byttet ut syklene i spinningsalen med det råeste som finnes på markedet. Den tradisjonelle spinningsykkelen er nemlig erstattet med Stages SC3. Med hjelp av nøyaktig wattmåling og eget display på sykkelen blir det enklere å måle resultater, fremgang og progresjon.

Hvordan stille inn Stages-sykkelen?
Nå har du muligheten til å teste Stages-sykkelen på samtlige spinningtimer vi tilbyr på SiS sportssenter. For å få mest mulig ut av treningen og for å unngå skader er det dog viktig at du stiller inn spinningsykkelen riktig. Skal du prøve spinning for første gang anbefaler vi deg å komme litt tidligere slik at spinninginstruktøren kan hjelpe deg med innstillingene. Når sykkelen er riktig innstilt får du bedre utbytte av treningen. Til høyre følger en video som viser nødvendige innstillinger på Stages-sykkelen.

Du kan lese mer om spinningtuilbud vårt her 

Wattmåling
Hvor langt sykler jeg på en spinningtime? Blir jeg bedre? Hvor mye energi forbruker jeg? For å kunne gi gode svar på spørsmålene må man kunne måle prestasjon og ha konkrete tall å jobbe ut fra. Trening med wattmåler gir deg alle de svarene du ønsker deg! Wattmåling er nemlig det nye leketøyet innenfor sykkelverden. Stadig flere syklister erstatter pulsbeltet med utstyr som måler kraften i beina. Watt er et mål på effekt som er sier noe om hvor mye kraft vi tilfører pedalene. Puls/hjertefrekvens gir feedback på hvor hardt kroppen din opplever treningen, forteller watt deg hvor godt den faktisk presterer. Watt-trening er derfor svaret dersom du ønsker å se treningsforbedringene dine. Du kan enkelt se at du kan produsere mer watt på samme puls. Til høyre ser du en filmsnutt som viser hvordan displayet og wattmåling fungerer på Stages-sykkelen.

Kommende spinningtimer:

Finner ingen timer for øyeblikket, vennligst prøv igjen senere.