Hva er gjestetrening?

Med gjestetrening får du som student mulighet til å trene gratis hos andre samskipnader. Du må ha et aktivt medlemskap hos oss i perioden du skal gjestetrene, så bruker du SiS-chipen eller inngangskortet ditt når du gjestetrener. Unntaket er om du skal trene i Oslo eller Vestfold. Da må du hente et fysisk gjestetreningskort i resepsjonen hos oss før du drar.

Hvorfor må jeg ha med gjestetreningskort til Oslo og Vestfold?
Siden sentrene i Oslo og Vestfold ikke har samme chip-leser som oss, har vi gjestetreningskort til deg som skal til Oslo eller Vestfold. Kortet må hentes hos oss før du drar. Eventuelt kan vi registrere deg i vår felles database om du ringer, eller kommer innom oss.

Hvem gjelder gjestetreningordningen for?
Gjestetreningordningen er forbeholdt studenter. Det vil si at alle som er har en gyldig studentavtale hos oss kan gjestetrene i andre byer. Det spiller ingen rolle om du har avtalegiro, eller om du har forhåndsbetalt ett semester, eller ett år. Så lenge medlemskapet ditt er aktivt hos oss, kan du gjestetrene i andre byer.

Hvor mange ganger kan jeg gjestetrene i løpet av et år?
Som studentmedlem av SiS sportssenter kan du gjestetrene inntil 30 dager spredt utover et år. I tillegg til det, inntil to måneder ubegrenset i sommerferien (i perioden 1. juni til 1. september). For å kunne benytte opp til 2 måneders sammenhengende gjestetrening om sommeren, må man fornye medlemskapet for høstsemesteret, siden vårsemester-medlemskapet går ut 30.06. Gjør man ikke det, kan man ikke gjestetrene utover 30.06.

Kan jeg booke og delta på gruppetimer når jeg gjestetrener?
Booking av gruppetime kan gjøres i resepsjonen på senteret du besøker, og det er opp til hvert enkelt senter hvor tidlig, og om du på forhånd kan booke deg på timer. På SiS sportssenter kan du ikke forehåndsbooke gruppetimer, men du kan møte opp 15 min før timen starter, og satse på å få plass.

Hvor kan jeg gjestetrene?
Med aktivt studentmedlemskap kan du gjestetrene på følgende plasser:

Agder
Buskerud
Oslo (må ha med gjestetreningskort)
Sogndal
Bergen
Stavanger
Tromsø
Trondheim
Vestfold (må ha med gjestetreningskort)
Ås
Gjøvik
Ålesund

Hvor lenge er mitt semestermedlemskap aktivt?
For høstsemesteret er medlemskapet aktivt i perioden 01/07 – 31/12
For vårsemesteret er medlemskapet aktivt i perioden 01/01 – 30/06

Husk at du alltid kan fornye medlemskapet ditt her. Har du allerede reist fra Stavanger og vil gjestetrene i en annen by uten aktivt medlemskap, kan du enkelt fornye det.

This is SiS