Det evige jaget etter å bli en bedre klatrer eller buldrer kan noen ganger virke uoppnåelig – inntil du oppdager at økt styrke og bedret teknikk gir flere muligheter på klatrefeltet og i fjellet. Nå har du muligheten til å bli en bedre klatrer med hjelp av personlig trener som følger deg opp med teknikktrening, klatrespesifikk styrketrening, skadeforebyggende trening og treningsplanlegging!

Personlig trener: Stian Engelsvoll
Dersom du klatrer på SiS sportssenter har du helt sikkert sett Stian i sving i klatreveggen. Stian har jobbet som rutesetter på SiS sportssenter siden 2014 – og nå som personlig trener innenfor klatring/buldring. Han har drevet aktivt med klatring i 21 år, og er en allsidig klatrer som trives best ute, og dermed trener målrettet innendørs for å kunne reise ut å klatre flere og hardere ruter.

Hovedfelt:
Avhengig av ditt behov, fokuserer Stian på følgende områder:

  • Økt bevegelsesrepertoar
  • Tekniske, taktiske ferdigheter
  • Generell styrke
  • Spesifikk styrke/utholdenhet
  • Mentale ferdigheter

Stian ønsker å hjelpe deg til å bli en bedre klatrer, uansett nivå. Ved personlig oppfølging over en viss periode vil han sammen med deg definere hva ditt hovedfokus bør være for at du skal kunne nå dine mål. På veien vil han veilede deg gjennom utvalgte øvelser og for eksempel konstruere buldreproblemer spesifikt for ditt behov.

Priser:
Individuell time (60min): 450,- per time

Duo (2 stk, 60min): 600,- per time

Ta kontakt med Stian for å bestille time:

E-post: stian.engelsvoll@sissportssenter.no

Telefon: 92262668