Er du mellom 16-25år?

Da kan du trene hos oss i sommer for 300,- per måned uavhengig av om du er student eller ikke. Avtalen kan kjøpes til og med 31. juli 2019, og du kan kun kjøpe en måned om gangen. Når en måned går ut, kan du kjøpe en ny måned, så lenge det er innen 31. juli.

Er du over 25 år og studerer i en annen by eller et annet land kan du kjøpe utenbys-avtalen vår for samme pris, 300,- per måned i løpet av sommeren. Men, husk å sjekke om du går under gjestetreningsordningen først. Gjestetreningsordningen gjelder for alle som er tilknyttet en samskipnad i Norge. da trener du nemlig gratis på studentsentrene rundt i landet, så lenge du har et aktivt studentmedlemskap et av stedene.

Både sommerkampanjen og utenbys-avtalen kjøpes i resepsjonen. Du kan bruke studentkort eller enkelte bankkort som inngangskort, eller kjøpe en inngangsbrikke for 50,- i resepsjonen.

PS! Vi minner om at vi har singletforbud i styrkesalen, Eleiko lab`en og i performance-etasjen. Singlet er imidlertid tillatt på gruppetimer og i klatreavdelingen. Takk for at du respekterer dette. 

Lyst å se hvordan det ser ut på SiS sportssenter? Snurr film