SiS sportssenter tilbyr en gunstig ungdomsavtale til deg som er mellom 16-20 år.
Tren i en ung atmosfære, med apparater og utstyr av beste kvalitet.

Hva koster ungdomsavtalen?
Ungdomsavtalen koster 365,- per mnd. Dette medlemskapet forutsetter 12 måneder binding. Etter endt bindingstid løper avtalen videre, med en måned oppsigelsesfrist. Det er ingen innmeldingsavgift, eller administrasjonskostnader.

Hva er inkludert i medlemskapet?
Ungdomsavtalen inkluderer blant annet studiotrening, gruppetrening, klatring og buldring, yoga, spinning, performance-timer og mye mer. Utover dette tilbys klatrekurs, dansekurs, squash, fysioterapeut og kiropraktor til en rimelig medlemspris.

Hvordan melder jeg meg inn?
Ungdomsavtalen tegnes i resepsjonen på SiS sportssenter. Våre resepsjonister hjelper deg med all informasjon, og tar deg gjerne med på en omvisning. Er du under 18 år, må foresatte bli med for å signere kontrakten.

Planlegger du militæret, befalskolen eller politiskolen?

Skal du i militæret, befalskolen eller politiskolen og ønsker å trappe opp treningen for å være i den fysiske formen som kreves? Da er SiS sportssenter perfekt for deg! De fysiske testene du må gjennom, enten det er befalskolen eller politiskolen, kan noen ganger virke uoppnåelige, men med riktig trening går det sannsynligvis bra. Det finnes mye bra utstyr på SiS sportssenter, særlig i Sports Performance-avdelingen, som er gull verdt til denne type målrettet trening. I Sports Performance-avdelingen kan du legge et godt grunnlag for å nå dine mål. Her finner du blant annet ro-maskiner, stake-maskiner, såkalte monkey bars, wall-balls, bumper plates og tau til å klatre i. I tillegg er Sports-Performance-etasjen en utrolig sosial avdeling. Her er det enkelt å bli kjent med andre treningsglade sjeler. Og trenger du et ekstra kick for å komme i gang kan du delta på de populære Performance-timene som går flere ganger i uka. Det er også mulig å bestille personlig trener dersom du ønsker en mer individuell og grundig oppfølging i veien mot befalskolen, politiskolen, eller hva det måtte være.

Gjør som Madeleine, meld deg inn på SiS sportssenter!