Book barnepass her

Velkommen til barnepassen på SiS sportssenter!

Vi aktiviserer barna mens mor og far er på trening, og de får leke i trygge og spennende omgivelser. 

Barnepassen på SiS sportssenter har alt mini måtte ønske seg. Vi har et stort og fargerikt lekerom som passer for både små og litt større barn. For de minste finnes vippestol og lekegrind – og massevis av ulike barneleker. For de litt større, har vi DVD-spiller, leker og tegnesaker. Våre omsorgsfulle og flinke barnevakter aktiviserer barna og har blikk for alle, så her trenger ikke mor og far å bekymre seg for poden mens de selv er på trening.

Sjekk SiS mini sin aktivitetskalender for datoer. Alt ligger altså til rette for en kjekk treningsopplevelse for voksne og barn!

Egentrening i sal 3:
Sal 3 kan brukes til egentrening med barn ved ledig kapasitet i hverdager. Dette gjelder i tidsrommet 06.00-16.00 dersom salen er ledig. Noen ganger brukes den til gruppetimer og kurs/workshops. Det er ingen barnepassere tilstede. Hør med resepsjonen angående tilgjengelighet.

SiSMiniAktiv: Hver søndag bruker vi idrettshallen vår til aktiv barnepass – med hinderløype, ballspill og annen aktivitet. Her får barna selv være aktive mens foreldrene er på trening. Dette er et meget populært tilbud for barn over 2 år. Visste du at vi til og med har egen buldrevegg for barn? I tillegg arrangerer vi jevnlig barneklatring og vår egen familieaktivitetsdag.

Regler for SiSmini: 

  • Barn må registreres på liste ved ankomst. Det er viktig at telefonnummer oppgis slik at en enkelt kan ringe foresatte ved behov
  • Maksimal tid for opphold i SiSmini er 1,5 time, dersom barnet er under 1 år er maksimal tid 1 time
  • Det er ikke tillatt å forlate treningssenteret mens barnet er i SiSmini
  • Tilbudet gjelder kun medlemmers barn. Det er ikke tillatt å ta med venner av barn eller lignende, heller ikke når det er familieklatring eller andre barnevennlige arrangementer på senteret