Spinning er stasjonær innendørssykling som har til hensikt å gi treningseffekt til alle  – uansett form.  Spinning er skånsomt for leddene – og skaderisikoen er dermed lav. Du bestemmer selv både intensiteten og motstanden på hjulet.

Hva kan du forvente deg?

Spinning- timene har en enkel koreografi som blir ledet av en instruktør som motiverer deg. Alle instruktørene kjører sine egne programmer med fengende musikk og ulike løypeprofiler. Instruktøren gir deg beskjeder underveis i løpet av timen om hvor fort du skal sykle, om du skal stå eller sitte og om motstanden skal være tung eller lett.

I løpet av én time, legges det opp til ulike intensitetssoner – som oppvarming, rolig langkjøring, intervall og hurtig tempo. Dette vil hjelpe deg til å forbedre utholdenheten din.

Spinning er en av de mest populære gruppetreningstimene på SiS sportssenter. Vi tilbyr følgende:

Spinning® Utholdenhetstrening på spinningsykkel. Øker kondisjon og forbrenning. Spinningtimene varierer mellom 45, 50 og 60 minutter. Løype og intensitet blir gjennomgått av instruktøren på timen.

Spinningsalen vår har en kapasitet på 45 deltakere. Syklene er av typen Stages SC3 som er det heteste på markedet for tiden. Alle syklene har eget display med wattmåling.

Spinning Sprint: En spinningtime med to sprint både i bakke og på slette. Utfordringen er å gi alt du har i sprintetappene. Timen toppes med en siste heftig sprint! Det er rpm henvisning gjennom økten. Den starter med god oppvarming, og avsluttes med nedtrapping og uttøying.

Spinn&Strength: Vi tar spinning til nye høyder. En miks av spinning og styrketrening med blant annet minibands og basisballer.

Kommende timer:

I dag, 10:00 - 11:00-9Spinning®Anders RingenBestill time
Søndag, 10:30 - 11:150Spinning®45Trine A.Bestill time
Søndag, 17:00 - 18:00-3Spinning®Anders RingenBestill time
Mandag, 06:30 - 07:1510Spinning®45AndréBestill time
Mandag, 16:30 - 17:15-5Spinning®45SolgunnBestill time