Utfordrende og variert trening i røffe omgivelser!

Sports Performance-avdelingen ved SiS sportssenter åpnet i august 2013. Dette er en 600 kvadratmeter stor etasje som tilbyr en fusjon av elitesport, strongman, perfomance/bootcamp og tradisjonell styrketrening.

Her finner du treningsutfordringer i form av såkalte «monkey bars», «wall-balls», «bumper plates» –  og et stort utvalg av  romaskiner og racks. I tillegg har performance-avdelingen er 60 meter lang løpebane, ergometersykler og tredemøller.

Formål: Å skape en funksjonell og effektiv treningsform i motiverende tilværelser  – med fokus også på det sosiale aspektet.

Gruppetimer i Sports Performance-avdelingen:

SiS sportssenter tilbyr varierte gruppetimer med tøffe og motiverende instruktører.  Om du er godt trent eller utrent, spiller ingen rolle!

Perfomance: Dette er en treningsmetode som bygges opp med varierte og funksjonelle bevegelser utført med høy intensitet. Alle økter varierer i innhold og oppbygning, og passer alle nivå.  Denne timen gir utbytte både med tanke på styrke og utholdenhet, men utfordrer også din smidighet, eksplosivitet og koordinasjon. Med andre ord en komplett treningsøkt som krever at hele kroppen jobber.

Performance Endurance: En Performance time med hovedfokus på kondisjon og arbeidskapasitet.
Timen bygges opp på ulike måter med hjelp av øvelser og apparater der målet er høy puls. Timen passer for alle, og er teknisk enklere enn en ren Performance-time.

Performance Skills: En 30 minutters teknikk-time der vi går gjennom ulike øvelser som er typiske på Performance-timene.

Row: Skånsom og effektiv trening på romaskin. Krever at alle de store muskelgruppene er i sving. Her får du utholdenhet, styrke og høy forbrenning i en pakke! Passer alle nivåer.

Run n’ strength: En time med fokus på å bli en bedre løper  – både med tanke på kondisjon og styrke. Økten legges opp som intervalltrening med oppvarming/nedtrapping på tredemølle etterfulgt av løpsrettet styrketrening.

Kommende timer:

I dag, 17:00 - 17:455RowSigurdBestill time
I dag, 18:30 - 19:006Performance Skills SigurdBestill time
I dag, 19:00 - 20:000PerformanceSigurdBestill time
Torsdag, 12:30 - 13:308Performance EnduranceSigurdBestill time
Torsdag, 17:00 - 18:00-3PerformanceSigurdBestill time
Fredag, 12:30 - 13:303PerformanceSigurdBestill time
Fredag, 16:00 - 17:005PerformanceTomBestill time
Lørdag, 10:00 - 11:00-4PerformanceTomBestill time