Utfordrende og variert trening i røffe omgivelser!

Sports Performance-avdelingen ved SiS sportssenter åpnet i august 2013. Dette er en 600 kvadratmeter stor etasje som tilbyr en fusjon av elitesport, strongman, perfomance/bootcamp og tradisjonell styrketrening.

Her finner du treningsutfordringer i form av såkalte «monkey bars», «wall-balls», «bumper plates» –  og et stort utvalg av  romaskiner og racks. I tillegg har performance-avdelingen er 60 meter lang løpebane, ergometersykler og tredemøller.

Formål: Å skape en funksjonell og effektiv treningsform i motiverende tilværelser  – med fokus også på det sosiale aspektet.

Gruppetimer i Sports Performance-avdelingen:

SiS sportssenter tilbyr varierte gruppetimer med tøffe og motiverende instruktører.  Om du er godt trent eller utrent, spiller ingen rolle!

Perfomance: Dette er en treningsmetode som bygges opp med varierte og funksjonelle bevegelser utført med høy intensitet. Alle økter varierer i innhold og oppbygning, og passer alle nivå.  Denne timen gir utbytte både med tanke på styrke og utholdenhet, men utfordrer også din smidighet, eksplosivitet og koordinasjon. Med andre ord en komplett treningsøkt som krever at hele kroppen jobber.

Performance Endurance: En Performance time med hovedfokus på kondisjon og arbeidskapasitet.
Timen bygges opp på ulike måter med hjelp av øvelser og apparater der målet er høy puls. Timen passer for alle, og er teknisk enklere enn en ren Performance-time.

Row: Skånsom og effektiv trening på romaskin. Krever at alle de store muskelgruppene er i sving. Her får du utholdenhet, styrke og høy forbrenning i en pakke! Passer alle nivåer.

Outdoor Running: Bli med påen forfriskende løpeøkt ute. Gøyal løpetime som gir bedre kondisjon og koordinasjon.
Vi bruker nærområdet til senteret og løper på alt fra asfalt til bane, på sti og i skogen!
Mer info finner du på facebook gruppen: SiS Sportssenter`s løpegruppe. Ta på løpeskoene og bli med!

Kommende timer:

I dag, 10:00 - 11:000Performance Partner StianBestill time
I dag, 11:00 - 12:00-1Performance Partner StianBestill time
Søndag, 18:00 - 19:00-6PerformanceMateaBestill time
Mandag, 12:30 - 13:303PerformanceSigurdBestill time
Mandag, 19:00 - 20:00-8PerformanceSindre WoldBestill time
Tirsdag, 12:30 - 13:303EnduranceSara ErfjordBestill time
Tirsdag, 18:00 - 18:457RowMagnusBestill time
Tirsdag, 19:00 - 20:00-5PerformanceSigurdBestill time