SiS sportssenter har Rogalands største og mest komplette styrkesal. Her kan du drive med styrke- og utholdenhetstrening på våre over 120 treningsapparater. Hoveddelen av styrke- og cardioparken er levert av Life Fitness og Hammer Strength*.

Trim i trappa
Hos oss er vi opptatt av å følge med på de siste treningstrendene, og du vil derfor finne utstyr som ikke er så vanlig andre steder. Vi har blant annet to trappemaskiner – såkalte powermill climbers–  som er midt i blinken for deg som liker hard intervalltrening.

Friere bevegelse på våre nye stepmaskiner
Våren 2015 anskaffet SiS sportssenter to såkalte «Flexstridere» (også som første senter i Norge! ) Det som gjør disse unike er at du selv velger din bevegelsesbane, og kan bestemme om du vil bruke den som en konvensjonell steppe- maskin eller bruke den som en vanlig ellipsemaskin/cross-trainer. For økt effekt kan du også ta ekstra lange steg dersom du skulle ønske dette.

Naturtro padlemaskiner
For deg som er glad i padling, er vi ett av få treningssentre som har 2 padleergometere i styrkesalen vår. Den ene er regulerbar gjennom ubalanse i seteregionen, slik at den gir en tilnærmet lik opplevelse som å sitte i en vanlig kajakk.

Uttøyingsrom
Vi er et eget uttøyingsrom som kan benyttes til stretching, men også til trening. Her finnes ribbevegger og diverse treningsutstyr som matter, frivekter, slynger og strikker.

Totalt finnes det 23 tredemøller på senteret. Ellers har vi 8 ellipsemaskiner, 2 sittesykler, ergometersykler, knebøystativer osv. Styrkesalen inneholder alt av utstyr du trenger for å drive med styrke- og utholdenhetstrening. Lokalene er store og luftige.

Godt vedlikehold
På SiS sportssenter er vi opptatt av at utstyret vårt skal fungere optimalt til enhver tid. Dette for at du som kunde skal være  mest mulig fornøyd. Vi har derfor kontinuerlig fokus på at ting som blir i ustand blir fikset så raskt som mulig.

Se en 360 graders visning av styrkesalen her!